Απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής ο Πιτίνο!

  Ο Ρικ Πιτίνο μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στην Αθήνα αλλά ήδη έχει «βγάλει» αρκετές ειδήσεις με την κορυφαία αυτών να αφορά το μεταγραφικό κομμάτι!

  Ο Αμερικανός Hall of Famer απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει, προς το παρόν τουλάχιστον, κάποια προσθήκη στο «πράσινο» ρόστερ μιας και επανέλαβε πως η ομάδα είναι αρκετά δυνατή ενώ δεν έχει δει καμία προπόνηση ώστε να έχει ξεκάθαρη άποψη για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

  Συγκεκριμένα ο θρύλος της προπονητικής σε σχετική ερώτηση δήλωσε:

  «Δεν πρέπει να γίνουν κινήσεις. Δεν τους έχω δει στην προπόνηση, αλλά η ομάδα είναι καλή και δυνατή. Είμαι κοντά σε όλους, έχουμε επαφές και είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »