ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν κατέβηκε να παίξει στην Χίο το τμήμα πόλο!

  Ένα πραγματικά ντροπιαστικό περιστατικό για την ιστορία του Παναθηναϊκού συνέβη σήμερα μιας και η ομάδα πόλο δεν κατέβηκε να παίξει στην Χίο.

  Οι «πράσινοι» έχοντας την άνεση ότι δεν θα υποβιβαστούν ακόμα και ως τελευταίο λόγω της απόφασης της ομοσπονδίας δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Χίο για την Α1. Όχι, δεν υπήρχε πρόβλημα τραυματισμών, δεν υπήρχε θέμα με τον κορωνοϊό, ο Παναθηναϊκός απλώς δεν κατέβηκε να παίξει ποτέ.

  Ο λόγος από ότι φαίνεται είναι… οικονομικός μιας και το ματς θεωρήθηκε αδιάφορο επομένως οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτηκαν «Γιατί να πάμε να παίξουμε; Σιγά». Κάπως έτσι το τριφύλλι μηδενίστηκε για τον εν λόγω αγώνα και του επιβλήθηκε τιμωρία -1 βαθμού.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »