ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Συνυπεύθυνο θεωρεί τον Μπόλονι η αστυνομία για το επεισόδιο!

    «Μπλέκει» τον Λάζλο Μπόλονι η έκθεση του αστυνομικού διευθυντή Πειραιά, αναφορικά με το «επεισόδιο» μετά την λήξη του ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης το Σάββατο.

    Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο το 2020 μάλλον κάνατε λάθος. Μόνο κατηγορούμενος δεν έχει θεωρηθεί ο Λάζλο Μπόλονι για την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από διαπιστευμένους τραμπούκους στο Φάληρο. Μπορεί ο Ρουμάνος τεχνικός να έπρεπε να φυγαδευτεί για τα αποδυτήρια, αλλά ο Πρωτεσίλαος Κωστάζος επί της ουσίας τον αναφέρει ως συνυπεύθυνο για όσα έγιναν.

    Πιο αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα της έκθεσης σημειώνει ότι:

    «Μετά τη λήξη του αγώνα και αφού εισήλθαν εντός των αποδυτηρίων οι αθλητικές αποστολές, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας (Παναθηναϊκός), παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για συνέντευξη Τύπου. Κατόπιν αυτής και πριν εισέλθει στα αποδυτήρια, μικρός αριθμός ατόμων από τον χώρο των VIP, προσέγγισαν από την κεντρική θύρα που βρίσκεται πάνω από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια και ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Μία ομάδα της ΔΙΜΕΤ που βρισκόταν στην κερκίδα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου στο σημείο εισόδου της φυσούνας, με εντολή του υπογράφοντος, χωρίς να αναφερθεί άλλο πρόβλημα».

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.