ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: «Μακεδόνα» αποκαλεί τον Ναουμόσκι η Euroleague!

  Χαμός έχει γίνει στα social media από το… τραγικό λάθος των ανθρώπων της διοργάνωσης να αποκαλέσουν τον Πέταρ Ναουμόσκι «Μακεδόνα».

  Πέρα από τα τραγικά λάθη στα θέματα διαχείρισης των ομάδων, προβολής του προϊόντος αλλά και της αντιμετώπισης της πανδημίας φαίνεται πως η Euroleague έχει πρόβλημα και με την αρχαία και σύγχρονη ιστορία. Στο πλαίσιο των αφιερωμάτων για 101 σπουδαίους παίκτες της διοργάνωσης δημοσιοποιήθηκε άρθρο για τον Πέταρ Ναουμόσκι.

  Αρχικά μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, του οποίου οι μόνοι ευρωπαϊκοί τίτλοι είναι στις διοργανώσεις της FIBA, βρίσκεται στην λίστα είναι αστείο. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Και το λέμε αυτό διότι η Euroleague έχει υποπέσει σε ένα σκανδαλώδες λάθος που μοιάζει εσκεμμένο από την στιγμή που δεν έχει διορθωθεί.

  Πιο συγκεκριμένα στον τίτλο του άρθρου για τον παλαίμαχο γκαρντ τον χαρακτηρίζει «Μακεδονικό μαργαριτάρι». Και αν αυτό θεωρήσει κάποιος πως είναι ένα ψευδώνυμο που είχε ο Ναουμόσκι κατά τη διάρκεια της καριέρας του, κάτι που δεν ισχύει, στην συνέχεια γίνεται χειρότερο. Και αυτό επειδή λίγο μετά τον χαρακτηρίζει τον κορυφαίο «Μακεδόνα» μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

  Και βέβαια το γεγονός ότι έχουν περάσει πέντε ολόκληρες ώρες από την ώρα της δημοσίευσης φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάτι που έγινε κατά λάθος αλλά επίτηδες. Μάλλον οι άνθρωποι της Euroleague είχαν σκοπό να προκαλέσουν για να στρέψουν έστω και λίγο την προσοχή πάνω τους μιας και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Η δική μας συμβουλή είναι να διαβάσουν λίγο την αρχαία ιστορία για να δουν ποίοι είναι οι Μακεδόνες αλλά και την σύγχρονη για να μάθουν πως λέγονται πλέον οι άνθρωποι που προέρχονται από την χώρα του Ναουμόσκι.

  Σίγουρα όταν έχει περάσει ενάμισης χρόνος από την στιγμή που μπήκε ένα γεωγραφικός προσδιορισμός στο όνομα των βόρειων γειτόνων μας, για να καταδεικνύει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία, το να γίνεται ένα τέτοιο λάθος είναι τραγικό. Πόσο μάλλον όταν μετά από πέντε ώρες και χιλιάδες αρνητικές αντιδράσεις δεν έχει διορθωθεί.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »