Απίστευτο, τραυματίστηκε ξανά ο Μπεκ

  Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ του Παναθηναϊκού αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση με διάστρεμμα

  Ο Δανός που αποκτήθηκε τον Αύγουστο από τον Παναθηναϊκό υπέστη τον τέταρτο τραυματισμό του (!) μέσα σε μόλις δύο μήνες.

  Ο Μπεκ με μόλις 14 μέρες στην ομάδα τραυματίστηκε στις 27 Αυγούστου σε προπόνηση της ομάδας, επέστρεψε 10 μέρες μετά και στις 9 Σεπτέμβρη αποχώρησε ξανά από την προπόνηση της ομάδας με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη ανέβασε πυρετό και έμεινε κλινήρης ενώ στις 3 Οκτώβρη ξεκίνησε θεραπείες λόγω τενοντίτιδας.

  Σε όλα αυτά προστίθεται τώρα ο νέος τραυματισμός που είναι ο τέταρτος σε 61 ημέρες. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

  Κάπου εδώ να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό ήξεραν ακριβώς τι έπαιρναν μιας και το ιστορικό του Δανού είναι επιβαρυμένο με περίεργους και συνάμα διαφορετικούς τραυματισμούς.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.