Απίστευτο: Μπράβοι και λοιποί διαπιστευμένοι δεν άφηναν τον Κέλετ να πάει στα αποδυτήρια!

Τριτοκοσμικά γεγονότα διαδραματίστηκαν στην φυσούνα του «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς η πολυπληθής παρουσία μπράβων και διαπιστευμένων μετά τη λήξη του ντέρμπι, δεν επέτρεπε στον διαιτητή Κέλετ να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είχε επεισοδιακό φινάλε καθώς, η ισοφάριση των «πρασίνων» ήρθε με πέναλτι το οποίο υπέδειξε ο Διαιτητής Κέλετ στο 97ο λεπτό έπειτα από αγκωνιά του Άβιλα στον Ιωαννίδη.

Το τελικό σκορ και ο τρόπος που αυτό ήρθε στα «χασομέρια» του παιχνιδιού εκνεύρισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έπεσαν πάνω στον Δανό ρέφερι σε έξαλλη κατάσταση.

Απόδειξη των παραπάνω είναι το γεγονός πως μετά το τελικό του σφύριγμα ο Κελετ δεν μπορούσε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, καθώς μπράβοι και λοιποί διαπιστευμένοι, έφραξαν με την παρουσία τους τη φυσούνα του γηπέδου. Τελικά ο Δανός διαιτητής κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, έπειτα από παρέμβαση της Αστυνομίας η οποία κυριολεκτικά, τον φυγάδευσε.

Τέτοιες τριτοκοσμικές καταστάσεις σίγουρα δεν έχει ζήσει αρκετές φορές ο συγκεκριμένος διαιτητής κάτι που θα τον κάνει να θυμάται το συγκεκριμένο περιστατικό για πολύ καιρό.