«Απίθανο να συνεχιστεί η Euroleague»!

  Απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η Ευρωλίγκα σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Λιθουανία.

  Η ιστοσελίδα «Basketnews.lt» και ο Γιόνας Μικλόβας έφερε στο φως τις σκέψεις της Euroleague για τη ΓΣ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/05) έτσι ώστε να παρθεί απόφαση για το μέλλον της φετινής σεζόν. Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, η συνέχισε της διοργάνωσης θεωρείται αδύνατη αφού θα απαιτηθεί 18-0 υπέρ του να παιχτεί μπάσκετ. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές ομάδες που επιζητούν την οριστική διακοπή.

  Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ακόμα και αν οι 11 ομάδες – μέτοχοι ψηφίσουν θετικά υπέρ της επανέναρξης (κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί αφού αρκετά κλαμπ έχουν ταχθεί ανοικτά κατά της επιστροφής) θα απαιτηθούν και οι 7 θετικές ψήφοι των άλλων ομάδων. Συνεπώς απλά θα περιμένουμε και το… τυπικό της επικύρωσης του φινάλε της σεζόν στην Euroleague.

  Από εκεί και πέρα, οι Λιθουανοί αναφέρονται και στα «χτυπήματα» που έχει δεχθεί η Euroleague το τελευταίο διάστημα και στις ομάδες που αποχωρούν από το Eurocup για να ενταχθούν στο Basketball Champions League. Όπως αναφέρεται, ακόμα δυο ως τέσσερις ομάδες αναμένεται να αφήσουν τη διοργάνωση της Euroleague για να πάνε σε αυτή της FIBA.

  Πηγή: onsports.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »