Από Αραβικά Εμιράτα το ενδιαφέρον για Ινσούα!

Από την Αραβία η προσέγγιση στον Αργεντινό αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, χωρίς να έχει πάρει επίσημη μορφή. Τρελό συμβόλαιο του έταξαν στην προσέγγισή τους.

Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι η ομάδα που προσέγγισε τον Εμάνουελ Ινσούα, το συμβόλαιο του οποίου με τον Παναθηναϊκό λήγει το προσεχές καλοκαίρι.


Στις επαφές του με τους ανθρώπους του τριφυλλιού για την επέκταση της σύμβασής του, ο Αργεντινός αριστερός μπακ ζητούσε πολύ υψηλό συμβόλαιο, της τάξεως των 700.000 ευρώ το χρόνο, γεγονός που έχει παγώσει τις συζητήσεις το τελευταίο διάστημα. 

Οπως φαίνεται από τις εξελίξεις, ο λόγος είναι ότι ομάδα από τα Εμιράτα έχει προσεγγίσει τον 28χρονο φουλ μπακ και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του έχει τάξει συμβόλαιο με απολαβές κοντά στα 2.000.000 ευρώ το χρόνο! 

Η πλευρά του Ινσούα έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό ότι είναι πιθανό να κατατεθεί επίσημη πρόταση από τη συγκεκριμένη ομάδα για την απόκτησή του τον Γενάρη με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, αλλά μέχρι το ενδιαφέρον να πάρει επίσημη μορφή τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. 

Υπενθυμίζεται ότι το τριφύλλι κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του Ινσούα και το άλλο 50% το διατηρεί η Ουντινέζε, από την οποία είχε αποκτηθεί με μηδενικό κόστος το καλοκαίρι του 2017. 

Προς το παρόν οι πράσινοι εξετάζουν την αγορά για τη συγκεκριμένη θέση προκειμένου να υπάρχει η κατάλληλη προεργασία και περιμένουν να δουν εάν θα προκύψουν όντως ουσιαστικές εξελίξεις.

Πηγή: SDNA.gr