Από έφηβοι… άνδρες

  15 παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες του συλλόγου αναμένεται άμεσα να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, έτσι ώστε η εξαιρετική δουλειά που υπάρχει στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού να βοηθήσει επί του πρακτέου την ανδρική ομάδα.

  Αναλυτικά από την K-20 γίνονται επαγγελματίες οι εξής: Κρίστο Σέχου, Κωνταντίνος Χαλκίδης, Ίγκλι Ντόκο, Αντώνης Οικονομόπουλος, Λεωνίδας Καλομοίρης, Αντριάνο Σκεντεράι, Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης, ενώ από την Κ17 οι Αλέξανδρος Σαντικάι, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Καραγιάννης, Σωτήρης-Πολύκαρπος Αλεξανδρόπουλος, Παύλος Μηρούδης, Μάριος Τζαβίδας και Δημήτρης Σερπέζης.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »