Από την Τρίτη τα εισητήρια με ΠΑΟΚ

Το απόγευμα της Κυριακής (19:30, NovaSports 1) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο γήπεδο της Λεωφόρου τον ΠΑΟΚ για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και από αύριο, Τρίτη, ξεκινά η διάθεση των εισητηρίων για τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League Ελλάδα 2016/17.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 29/11, μέσω web με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Από την Πέμπτη 1/12 η διάθεση των εισιτηρίων «ανοίγει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.gr. Επίσης, την Πέμπτη και την Παρασκευή 1 και 2/12 θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4 από τις 9:30 έως τις 17:30

Το Σάββατο 3/11 τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 14:00 ενώ την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν τους φιλάθλους από τις 9:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
ΘΥΡΕΣ – Τιμή Εισιτηρίου
13,14- 15 Ευρώ
6, 7- 20 Ευρώ
1, 8, 5B, 5Γ, 12- 25 Ευρώ
5Α,2, 9, 11- 40 Ευρώ
10- 60 Ευρώ
3- 80 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...