Από το Αιγίνιο… στο Μαρούσι: Η πρόκριση ανήκει στη Θύρα 13

Ο Παναθηναϊκός, μέσα σε λίγα λεπτά, γύρισε από την «κόλαση» στον «παράδεισο» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του CEV Challenge Cup. Γράφει ο Παναγιώτης Δημητρόγλου.

Όλοι περίμεναν έναν άνετο περίπατο, μία τυπική διαδικασία στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» απέναντι στην Όριον Ντότινχεμ. Οι Ολλανδοί, όμως, ήρθαν με… άγριες διαθέσεις στην Αθήνα, σβήνοντας το 1-3 του πρώτου αγώνα και οδηγώντας την αναμέτρηση στο «χρυσό» σετ.

Κάπου εκεί, το σχεδόν γεμάτο κλειστό του Αμαρουσίου, είπε τις δικές του κουβέντες, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δημιουργεί μία «μαγική» ατμόσφαιρα και να οδηγεί τους αθλητές του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στην πρόκριση.

Ποιος ξέρει, τι θα γινόταν σε περίπτωση που οι δύο ομάδες διασταύρωναν τα ξίφη τους μπροστά σε κοινό συγγενών και φίλων, όπως συμβαίνει σε άλλες ελληνικές ομάδες;

Ίσως ο τίτλος να είναι υπερβολικός και να μειώνει την προσπάθεια των πετοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, όμως πρέπει – κάποια στιγμή – να αναγνωριστεί η διαρκής στήριξη της Θύρας 13 στα ερασιτεχνικά τμήματα του Α.Ο..

Βέβαια, δεν «πουλάει» αυτό το προφίλ οπαδών, όμως εδώ δεν είμαστε για να γράφουμε ότι είναι αρεστό και ελκύει τον κόσμο.

Κάποτε ήταν το Αιγίνιο, σήμερα είναι το Μαρούσι…

ΥΓ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ!