Αποφάσεις για τον… συνωστισμό!

  Το «τριφύλλι» εκτός από τις προσθέσεις θα πρέπει να προχωρήσει και σε αφαιρέσεις σε δύο θέσεις.

  Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός για να ανεβεί επίπεδο σίγουρα θέλει πιο ποιοτικούς παίκτες.

  Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες για να φέρει σε κάθε θέση καλύτερους απ’ αυτούς που ήδη διαθέτει. Οι ανάγκες του για ενίσχυση είναι δεδομένες και σύντομα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό, όμως, εκτός από τις προσθέσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ, να προχωρήσει και σε αφαιρέσεις σε δύο θέσεις. Η μία είναι του στόπερ και η άλλη του φορ.

  Το «τριφύλλι» με την έλευση του Φραν Βέλεθ και την επιστροφή του Φάνη Μαυρομμάτη μετά τον δανεισμό του στη Σοντερίσκε, θα έχει έξι κεντρικούς αμυντικούς. Τουλάχιστον, ένας θα πρέπει να αποχωρήσει. Ενδεχομένως και δύο. Ο Κολοβέτσιος, που έχει συμβόλαιο 250.000 ευρώ ετησίως είναι και ο επικρατέστερος κι ακολουθεί ο Νούνες με αποδοχές κοντά στις 160.000 ευρώ. Ο Μαυρομμάτης ως αριστεροπόδαρος και από τους πιο χαμηλόμισθους αναμένεται να μείνει, ενώ πλην του Βέλεθ σίγουροι είναι και οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας, εκτός κι αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση. Εννοείται, ότι θα χρειαστούν και λεπτοί χειρισμοί, ώστε να πετύχει το «τριφύλλι» την καλύτερη συμφωνία για την αποχώρηση κάποιου αμυντικού.

  Έξι παίκτες υπάρχουν και στην κορυφή της επίθεσης. Ήρθε ο Καρλίτος, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής τη νέα σεζόν. Υπάρχει ακόμα ο Μακέντα. Ναι, είναι πιθανό το σενάριο πώλησης, αλλά ο Παναθηναϊκός μέχρι να έρθει πρόταση –αν έρθει- τον υπολογίζει και κυρίως τον πληρώνει. Πίσω από τους δύο έμπειρους επιθετικούς υπάρχουν τέσσερις νεαροί. Ο Περέα δεδομένα θα έχει μία θέση στο ρόστερ και οι «πράσινοι» θα πρέπει ν’ αποφασίσουν τι θα πράξουν με Καμπετσή, Βέργο, Σέχου. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο έως το 2022 και είτε θα μείνει είτε θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός, ίσως και με οψιόν αγοράς, όπως συνέβη με τη Μπολόνια.

  Πηγή: leoforos.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »