Επίσημο: Αυτή είναι η απόφαση της Λίγκας για τις μετρήσεις στα γήπεδα – Ποιά η θέση του Παναθηναϊκού

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας αποφάσισε με ομοφωνία οι μετρήσεις, εφόσον ζητηθούν, να γίνονται το πρωί των αγώνων αλλά μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία. Χωρίς εκπρόσωπο η «Ενώση», δια παρουσίας Αλαφούζου και Μαρινάκη εκπροσωπήθηκαν οι δυο «αιώνιοι».

Υπερασπιστικό χαρτί για την εκδίκαση της Πέμπτης για τον αγώνα με την ΑΕΚ, βρήκε ο Ατρόμητος από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ που απόψε έγινε με τηλεδιάσκεψη, απουσία της Ένωσης.

Οι ΠΑΕ που ήταν παρούσες αποφάσισαν ομόφωνα το πρωί των αγώνων, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιείται, εφόσον το ζητηθεί να γίνονται μετρήσεις στο γήπεδο αλλά μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία τύπου λέιζερ όπως ζητάει και η ΟΥΕΦΑ και όχι με μεζούρες.

Αυτό μάλιστα θα επικαλεστεί και στην απολογία του στον Αθλητικό δικαστή ο Ατρόμητος, καθώς η μέτρηση της απόστασης των δοκαριών από το έδαφος δεν έγινε με λέιζερ αλλά με μεζούρα.

Από το συμβούλιο όπως προαναφέρθηκε απουσίασε η ΑΕΚ η οποία με επιστολή που έστειλε στη Λίγκα τόνισε: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας οποιαδήποτε απόφαση λάβετε σήμερα».  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε λέγοντας: «Δηλαδή η ΑΕΚ νομιμοποιεί την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια αλλά δεν νομιμοποιούμαστε εμείς να συζητήσουμε; Ωραία».

Όλες οι ΠΑΕ πήραν θέση και ξεκαθάρισαν ότι τα παιχνίδια έχουν κανόνες αλλά άπαντες θέλουν να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Από τον Παναθηναϊκό ειπώθηκε μάλιστα ότι θα πρέπει οι μετρήσεις να γίνονται με λέιζερ κι όχι με μεζούρες. Και συμφώνησαν όλοι με τα παραπάνω λόγια αφού προβλέπεται από τη FIFA όπως είπε και ο υπεύθυνος γηπέδων στη SL.

0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια