Αποφασίζει και εισηγείται για αναδιάρθρωση η Σούπερ Λίγκα, με Αλαφούζο και Μπέο

  Συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και του Βόλου παρόντες, για τον αριθμό των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη περίοδο. Την απόφαση θα πάρει η ΕΠΟ, εντός της ημέρας.

  Κρίσιμο για τη Σούπερ Λίγκα είναι το διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού που γίνεται σήμερα (10.00).

  Οι 14 ΠΑΕ θα αποφασίσουν για τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα και στη συνέχεια, η απόφαση – εισήγηση θα τεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει στις 13.00.

  Η Ομοσπονδία είναι αυτή που θα πάρει και την τελική απόφαση τόσο για την μεγάλη κατηγορία καθώς επίσης για τη Σούπερ Λίγκα 2 και την Football League, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της συγχώνευσης των δύο «μικρών» κατηγοριών.

  Στα γραφεία του Συνεταιρισμού είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού για άλλη μια φορά, δίνει το παρών, σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και μάλιστα, έφτασε στα γραφεία της Λίγκας, μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίασης.

  Το παρών δίνει και ο Αχιλλέας Μπέος, για πρώτη φορά ως εκπρόσωπος του Βόλου, μετά την ανάληψη της ΠΑΕ.

  Όσον αφορά το πρωτάθλημα, θεωρείται απίθανο τη νέα χρονιά να έχει την τωρινή μορφή, δηλαδή 14 ομάδες, παρά τις αντιδράσεις της Nova που δεν επιθυμεί την αύξηση. Στην μεγάλη κατηγορία θα αγωνιστούν ή 16 ομάδες ή 18 και το ερωτηματικό είναι πόσες (και αν)  θα υποβιβαστούν από τη μεγάλη κατηγορία και αντίστοιχα πόσες θα προβιβαστούν από τη Σούπερ Λίγκα 2, για να προκύψει ο τελικός αριθμός.

  Α.Π.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »