Αποφόρτιση για πέντε – Προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ!

    Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία στο Κορωπί ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (12/12) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα

    Με αισθητά μειωμένο αριθμό ποδοσφαιριστών διεξήχθη η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, οι Αγιούμπ, Καραγιάννης έμειναν σπίτι λόγω γαστρεντερίτιδας και ίωσης αντίστοιχα, ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία ο Σαβιέρ.

    Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με εξάσκηση στα τελειώματα, μετά με κυκλοφορία μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.