Αποκάλυψη: Υπαρκτό το ενδιαφέρον των Κινέζων – Η Ευρώπη κρίνει το deal!

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Prasinoforos.gr το ενδιαφέρον του κινέζικου κονσόρτσιουμ για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι υπαρκτό και περνάει… από την Ευρώπη. Όλες οι λεπτομέρειες!

  Ο Γιώργος Γεωργίου έβαλε «φωτιά» στο «πράσινο» ρεπορτάζ κάνοντας λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με κονσόρτσιουμ κινέζικων εταιριών. Η αλήθεια όμως είναι λίγο διαφορετική. Υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές χωρίς όμως να έχει επέλθει ακόμη κάποια συμφωνία.

  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Δημητρόγλου οι Κινέζοι θέλουν να επενδύσουν σε αθλητικές ομάδες, μεταξύ αυτών και στον Παναθηναϊκό. Ως εκ τούτου πρώτο δεδομένο της υπόθεσης είναι πως το ενδιαφέρον είναι πραγματικό και δεν σχετίζεται με… πρίγκιπες και πράσινα άλογα.

  Βέβαια ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία οπότε τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, εκτός βέβαια από το πραγματικό ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Οι κινέζικες εταιρίες έχουν βέβαια θέσει κάποιες προϋποθέσεις για την αγορά της ΠΑΕ. Σημαντικότερη όλων αποτελεί η άρση της Ευρωπαϊκής τιμωρίας του συλλόγου και συνάμα η επιστροφή στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις.

  Μπορούμε με κάθε βεβαιότητα να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που αρθεί η Ευρωπαϊκή τιμωρία υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να αλλάξει διοικητικά χέρια. Τονίζουμε για πολλοστή φορά πως δεν υπάρχει ουδεμία συμφωνία, παρά μόνο συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί.

  Μέσα στις όλες διαπραγματεύσεις εμπλέκεται και το γηπεδικό ζήτημα του «τριφυλλιού»… με το ντόμινο των εξελίξεων να επηρεάζει και τις αποφάσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι αρκετά πιθανό να αναβληθεί η συνέντευξη τύπου από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και παράλληλα πρόεδρο του Ερασιτέχνη, με τον ίδιο να περιμένει τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και κυρίως στο ζήτημα του «Βοτανικού».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »