Αλλαγές έρχονται άμεσα στον Παναθηναϊκό!

Πολλές φορές αρκεί ένα χαστούκι για να ξυπνήσεις έναν κοιμώμενο γίγαντα. Και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι ένας γίγαντας που έχει πέσει σε χειμερία νάρκη λόγω πολλών παραγόντων.

Πριν ξεκινήσουμε να αναλύουμε τα μελλούμενα θέλουμε να πούμε ότι θα προτιμούσαμε να μην είχαμε δικαιωθεί σε αυτά που φωνάζαμε τόσο καιρό. Προτιμούσαμε να είμαστε εμείς λάθος και η ομάδα να προχωρούσε απτόητη στις υποχρεώσεις της. Τώρα ότι έγινε έγινε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να διορθώσουμε την κατάσταση. Διαβεβαιωθήκαμε σήμερα ότι θα γίνουν κινήσεις αλλαγής που θα αλλάξουν το κλίμα και το επίπεδο της ομάδας. Εμείς λοιπόν θα βάλουμε για μια ακόμη φορά πλάτη για να πάμε ενωμένοι στις αλλαγές που έρχονται.

Κεφάλαιο Τζόρτζεβιτς

Για την ώρα ο προπονητής στηρίζεται από την διοίκηση του Παναθηναϊκού και δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για αλλαγή. Σαφώς και του χρεώνονται κάποιες λάθος επιλογές σε παίκτες αλλά απο τη διοίκηση θεωρείται ότι το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στους παίκτες.

Την πληρώνουν οι αδιάφοροι

Στη διοίκηση υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για παίκτες οι οποίοι παρουσιάζονται επανειλλημένως αδιάφοροι ενώ του έχουν δοθεί πάρα πολλές ευκαιρίες. Κάποιος ή και κάποιοι από αυτους θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα. Σαφώς το καμπανάκι χτυπάει για τους ξένους και ιδιαίτερα τους Σέρβους με προεξέχοντα τον Πάβλοβιτς που φαίνεται να είναι πιο κοντά στην έξοδο. Δυσαρέσκεια υπάρχει και για την χαμηλή ποιότητα κάποιων μεταγραφών.

Έρχονται άμεσα κινήσεις

Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη σε συζητήσεις με παίκτης και επίκεινται άμεσα οι κινήσεις του. Η απόκτηση παίκτη είναι δεδομένη αλλά είναι πολύ πιθανό οι μεταγραφές να είναι 2 τον αριθμό. Όσον αφορά τις θέσεις ενίσχυσης μιλάμε για παίκτη στο 1,3 κ 4-5. Θα αξιολογηθούν οι καλύτερες περιπτώσεις που υπάρχουν και άμεσα θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Δεν θα μπούμε σε ονοματολογία ακόμα και μόλις έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο όσον αφορά το όνομα και τη θέση θα σας το ανακοινώσουμε αμέσως. Οικονομικό θέμα δεν υπάρχει και θα δοθούν όσα χρήματα χρειαστούν για να ανέβει η ποιότητα της ομάδας.

Φήμες για ενεργοποίηση Θανάση στις μεταγραφές

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι έξαλλος μετά τη χθεσινή εμφάνιση και έτσι σήμερα κυκλοφόρησαν πληροφορίες που θέλουν τον Τυφώνα να βγαίνει μπροστά οικονομικά για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι ένα και αυτό φαίνεται συνεχώς. Μπορεί ο Θανάσης να μην είναι τυπικά μέτοχος στην ομάδα πλέον αλλά η τρέλα του και η αγάπη του δεν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο για τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να τον έβλεπε κάποιος χτες στις πολυθρόνες πως έκανε και θα καταλάβαινε γιατί ο Παναθηναϊκός τα είχε σαρώσει όλα!

Εξελίξεις λοιπόν προσεχώς για αυτό μείνετε συντονισμένοι!!!

Πηγή: Trifillakia.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...