Αποκλειστικό: Έξυπνη κίνηση που φέρνει έσοδα στον Ερασιτέχνη!

Ο Παναθηναϊκός σήμερα το απόγευμα ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας σε συνεργασία με τον σύλλογο Futsal ΑΘΗΝΑ 90. Το Prasinoforos.gr σας αποκαλύπτει τους όρους της συμφωνίας που θα φέρουν μόνο έσοδα στο «τριφύλλι»!

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού σήμερα διαβάζοντας την ανακοίνωση απόρησαν με την εν λόγω κίνηση καθώς ο Ερασιτέχνης αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Τα πράγματα όμως είναι πολύ διαφορετικά καθώς αυτή η κίνηση θα φέρει μόνο χρήματα στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prasinoforos.gr οι «πράσινοι» συμφώνησαν με την διοίκηση της ομάδας  Futsal ΑΘΗΝΑ 90 να μην έχουν σχέση με τα έξοδα της ομάδας ενώ αντίθετα θα λαμβάνουν ποσοστό κέρδους από τις εγγραφές, τις χορηγίες, τις διαφημίσεις και ποσό για την χρήση του σήματος.

Μιλάμε για μία πολύ έξυπνη κίνηση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» που θα αποφέρει μόνο έσοδα στην ομάδα ενώ το ποδόσφαιρο σάλας βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και θα δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστήσει.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...