Αποκλειστικό: Ενισχύεται η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Prasinoforos.gr το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού μετά την πρόσληψη της Ελένης Καπογιάννης θα ενισχυθεί και μεταγραφικά με στόχο να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και του χρόνου να μπει σε διαδικασία πρωθλητισμού.

  Το «τριφύλλι» χθες ανακοίνωσε πως η Ελένη Καπογιάννη αναλαμβάνει το τμήμα μπάσκετ γυναικών και διαδέχεται τον Γιώργο Κατζιλιέρη στον πάγκο του. Όμως η ενίσχυση του τμήματος δεν σταματάει εδώ…

  Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Ντούτση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άναψε το «πράσινο» φως για επιπλέον ενίσχυση της ομάδας. Προς το παρών δεν μπορούν να αναφερθούν ονόματα όμως οι «πράσινοι» αναμένεται να αποκτήσουν γκαρντ που θα κάνει την διαφορά ενώ ενίσχυση θα υπάρξει και στην θέση «5».

  Στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι φέτος η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και από την επόμενη σεζόν θα στραφεί σε διαδικασία πρωταθλητισμού με την Ελένη Καπογιάννη στο «τιμόνι» της ομάδας.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »