Αποκλειστικό: Στα «ραντάρ» ο Παπαγγελόπουλος – Τι συμβαίνει με Βουλκίδη και Πρωτοψάλτη

Το Prasinoforos.gr σας αποκαλύπτει την επόμενη μέρα στο τμήμα βόλεϊ των ανδρών του «τριφυλλιού».

Αίσθηση έχει προκαλέσει στον χώρο του βόλεϊ, η ταχύτητα με την οποία κινούνται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο ανδρικό βόλεϊ. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Βαν Ντε Ντρις, σειρά πήρε η ανανέωση του Λούκας Ρανγκέλ ενώ σήμερα γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Πελεκούδα.

Πρωταρχικός στόχος των «πρασίνων» είναι η ανανέωση των τωρινών συμβολαίων, με τον Άξελ Γιάκομπσεν να αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο παίκτη που θα παραμείνει και επίσημα στα «πράσινα». Στον «αέρα» είναι το μέλλον του Βόιν Τσάτσιτς, με τις πιθανότητες να γέρνουν προς την αποχώρηση του Μαυροβούνιου διεθνή. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος έχει θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Παράλληλα το «τριφύλλι» εξετάζει και περιπτώσεις παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ και θα το βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων που θα θέσει η διοίκηση. Οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Θεόδωρου Βουλκίδη, παίκτη που αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, στη θέση του κεντρικού. Επιπλέον στα «ραντάρ» της ομάδας βρίσκεται ο Νίκος Παπαγγελόπουλος, που φέτος αγωνίστηκε ως κεντρικός στον Φοίνικα Σύρου.

Αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο ένας κεντρικός στο «πράσινο» ρόστερ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λούκας Ρανγκέλ, καθώς Πελεκούδας και Πανταλέων δεν αποτελούν πλέον κομμάτια του παζλ που συνθέτουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Αυτό σημαίνει πως θα γίνουν λογικά δύο κινήσεις στην θέση των κεντρικών, με τα ονόματα που ξεχωρίζουν να είναι εκείνα του Βουλκίδη και του Παπαγγελόπουλου.

Στους ακραίους τα πράγματα είναι πιο σύνθετα όσον αφορά τους παίκτες που θα συνεχίσουν στο «τριφύλλι», καθώς μόνος σίγουρος θεωρείται ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος. Ερωτηματικό αποτελούν οι Ράπτης, Μούχλιας και Τσάτσιτς. Οι άνθρωποι των «πρασίνων» έχουν κάνει κρούση στον Θανάση Πρωτοψάλτη, ο οποίος αρχικά είχε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, συμφωνία που όπως όλα δείχνουν δεν θα προχωρήσει. Βέβαια είναι αρκετά πιθανό η έκβαση της υπόθεσης του Πρωτοψάλτη να επηρεάσει έμμεσα την παραμονή του Αλέξανδρο Ράπτη.

Σε περίπτωση που ο Τσάτσιτς αποτελέσει παρελθόν, ενδεχόμενο που συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος των πιθανότητων, στο ρόστερ του «τριφυλλιού» θα υπάρχει ακόμη μία ανοιχτή θέση για μεταγραφή ξένου παίκτη. Η μεταγραφή θα γίνει στην θέση των ακραίων ή στου λίμπερο, καθώς οι «πράσινοι» έχουν μείνει χωρίς βασικό λίμπερο, με τους καλούς Έλληνες που αγωνίζονται στην εν λόγω θέση να μετριόνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες ενδιαφέρον λόγω των πολλαπλών εξελίξεων που θα υπάρχουν στο τμήμα βόλεϊ των ανδρών του Παναθηναϊκού.