Απόντες Τελάντερ και Χουχούμης!

Στη σημερινή (9/3) πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού δεν συμμετείχαν οι Ράσμους Τελάντερ και Διαμαντής Χουχούμης, καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από ίωση.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γίνεται όλο και πιο εντατική. Σήμερα οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν δύο προπονήσεις. Στην πρωινή που ήδη έγινε το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα κι έπειτα γυμναστήριο. Ωστόσο τα κακά νέα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι απουσίασαν από αυτή δύο παίχτες.

Ο λόγος γίνεται για τους Ράσμους Τελάντερ και Διαμαντή Χουχούμη. Οι δύο αυτοί αμυντικοί έδωσαν το παρών σήμερα στο Κορωπί, ωστόσο δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν καθόλου το πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς ταλαιπωρούνται και οι δύο από ίωση. Τέλος, η επόμενη προπόνηση του τριφυλλιού είναι σήμερα στις 4 το απόγευμα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...