Απόψε η παράσταση που θα «ενισχύσει» το Pao Alive!

Απόψε το βράδυ στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», από την οποία το 50% των εισπράξεων θα δοθεί στο Pao Alive.

Ο γνωστός ηθοποιός, Τάσος Ιορδανίδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και προχώρησε στην εν λόγω κίνηση, έτσι ώστε να στηρίξει έμπρακτα το εγχείρημα του Pao Alive.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ηθοποιού που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες μέρες:

«Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Πήρα αυτή την πρωτοβουλία γιατί αισθάνομαι ότι μέσω του θεάτρου και μέσω της συνολικής προσπάθειας για την πραγμάτωση του Pao Alive, μπορούμε να περάσουμε μηνύματα. Σημαντικά μηνύματα για όλους μας και κυρίως για τις γενιές που έρχονται.

Ένα από αυτά είναι ότι ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να αλλάξει τις ισορροπίες και να διαμορφώσει τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο. Αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι το ”μαζί” και η συνεργασία είναι απαραίτητα για την υλοποίηση των ονείρων και των οραμάτων.

Ο ελληνικός αθλητισμός μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές και ο Παναθηναϊκός σε πολλές από αυτές έχει βάλει την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά.

Από το μετερίζι μου λοιπόν, από το χώρο του θεάτρου, μέσω της παράστασης ”Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του” στην Πετρούπολη στις 8 Σεπτεμβρίου, θα γίνουμε μέρος αυτής της προσπάθειας, διαθέτοντας το 50 τοις εκατό των καθαρών εσόδων της συγκεκριμένης βραδιάς».

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ,ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 ΛΕΠΤΑΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ viva.gr

Loading...