Αποστολάκης: «Βήμα παραπάνω ο ΑΠΟΕΛ για εμένα»

  Δηλώσεις που θα προκαλέσουν… αίσθηση έκανε ο Κώστας Αποστολάκης λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον ΑΠΟΕΛ.

  Ο 20χρονος μίλησε στον σταθμό «active» για την απόφασή του να πάει στον ΑΠΟΕΛ αλλά και τις προτάσεις που του έκανε ο Παναθηναϊκός. Ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ελληνικές ομάδες.

  Για τις επαφές με τον Παναθηναϊκό και την πρόταση του ΑΠΟΕΛ: «Στον Παναθηναϊκό είμαι από τον Ακαδημία, πέρασα πολλά χρόνια εκεί, φεύγω από μία μεγάλη ομάδα και πάω αντίστοιχα σε μία άλλη πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό να πάω σε μία μικρότερη ομάδα. Θεωρώ πως είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου και όταν ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό μου δεν είχα σκοπό να το ανανεώσω. Είχα κάποιες προτάσεις και από Ελλάδα και από το εξωτερικό. Όταν είδα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, με κάλυπτε πάρα πολύ, όχι μόνο οικονομικά αλλά και γενικότερα ως πλάνο για μένα. Σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ είναι είναι μεγάλη ομάδα, που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να πάρω στα πόδια μου όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ, να πάρω τίτλους, να παίξω στην Ευρώπη. Σε αυτό πιστεύω θα με βοηθήσει πάρα πολύ ο ΑΠΟΕΛ και ελπίζω να τον βοηθήσω και εγώ να πετύχει τους στόχους του ως ομάδα».

  Για τον Παναθηναϊκό: «Εγώ είχα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, μου είχανε κάνει κάποιες προτάσεις. Εγώ θεώρησα ότι αυτή του ΑΠΟΕΛ ήταν η καλύτερη δυνατή πρόταση για μένα και την καριέρα μου. Σεβάστηκαν την απόφασή μου και προχωράμε οι δύο παρακάτω, χωρίζουν οι δρόμοι μας και ελπίζω ο Παναθηναϊκός θα ξαναπάει στις δόξες του παρελθόντος».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »