Αποστολάκης: «Να διεκδικήσουμε έναν τίτλο»!

Ο Κώστας Αποστολάκης στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Παναθηναϊκού μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο, το 2019, την εικόνα του Παναθηναϊκού… αλλά και τους τίτλους που θέλει να διεκδικήσει.

Αναλυτικά:

Για το συμβόλαιο: «Ελπίζω το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα για αυτό. Ελπίζω ότι θα έχει αίσιο τέλος, ώστε να μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για το 2019: «Φεύγει μία χρονιά που για εμένα προσωπικά, ήταν μια χρονιά στην πρώτη ομάδα και ήταν θετική. Σαν ομάδα είχαμε μια μεστή χρονιά και σαν ομάδα και ατομικά εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη. Αυτό που θυμάμαι είναι τα συναισθήματα από το ματς με την ΑΕΚ».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που αξίζουμε, γιατί αξίζουμε περισσότερους. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να έχουμε και την τύχη κάποιες φορές στο πλευρό μας, ώστε να πάρουμε βαθμούς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλοι και αυτό θέλουμε να φανεί και στους βαθμούς».

Για τα παιδάκια που θέλουν έναν τίτλο: «Δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες. Θα προσπαθούμε σε κάθε ματς ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να διεκδικήσουμε έναν τίτλο».