«Αποσύρεται για Ουίτινγκτον ο Παναθηναϊκός»

To σχέδιο «Ουίτινγκτον» «ναυάγησε», και το SDNA.gr αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε με την περίπτωση του παίκτη και γιατί ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του και την πρόταση που είχε καταθέσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε νέα εποχή, με την διοίκηση των Τάκη Τριαντόπουλου, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη να έχει σηκώσει… μανίκια ενόψει της νέας σεζόν. Οι «πράσινοι» έχουν καταρτίσει το πλάνο τους, μεταγραφικά για τη νέα σεζόν και έχουν σαν στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα παλεύει στα ίσια απέναντι σε κάθε αντίπαλο στην Euroleague.

Τις τελευταίες μέρες η περίπτωση του Γκρεγκ Ουίτινγκτον βρισκόταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, όμως τα δεδομένα άλλαξαν στην περίπτωσή του.

Κι αυτό γιατί με εντολή της νέας διοικητικής πυραμίδας του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» αποσύρονται από την περίπτωση του 27χρονου φόργουορντ, καθώς είναι ενοχλημένοι με την στάση των εκπροσώπων του κατά τις επαφές των τελευταίων ημερών.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη και ήταν ο πρώτος στόχος για τη θέση των φόργουορντ, τα νέα δεδομένα στην «πράσινη» ΚΑΕ δεν αφήνουν περιθώρια για μπρος-πίσω. Στον Παναθηναϊκό ζητάνε καθαρές εξηγήσεις από τους παίκτες που έχουν στο στόχαστρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον παίκτη υπάρχει άριστη επαφή όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο η στάση των εκπροσώπων του και το γεγονός ότι δεν δίνουν μια σαφή απάντηση, αλλά «τρενάρουν» την υπόθεση, έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αυτό είχε σαν συνέπεια η ομάδα να αποσυρθεί από την συγκεκριμένη περίπτωση.

Επιπρόσθετα, πριν από λίγες μέρες Παναθηναϊκός και Ουίτινγκτον είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία, όμως την τελευταία στιγμή ο πρώην άσος της Γαλατασαράι ζήτησε λίγο χρόνο ακόμα για να δώσει την οριστική απάντησή του. Η deadline των «πράσινων» εξέπνευσε το μεσημέρι της Πέμπτης (02/07) και έτσι η ομάδα δεν θα περιμένει άλλο τον παίκτη. Άλλωστε, τόσο ο ίδιος, όσο και οι εκπρόσωποί του δεν τήρησαν τη δέσμευσή τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να κοιτάζει σε άλλες περιπτώσεις.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός κοιτάει άλλες περιπτώσεις παικτών και δεν συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις, αν και ο παίκτης δεν έχει δώσει καμία αρνητική απάντηση, όμως η πρόταση της ομάδας χρησιμοποιείται από την πλευρά του παίκτη όλο αυτό το διάστημα.