Αποσύρθηκε για Σισακό, θα κριθεί την επόμενη βδομάδα του Μεντόζα

«Πυρετός» διαπραγματεύσεων για τον Παναθηναϊκό την τρέχουσα χρονική περίοδο, καθώς οι «πράσινοι», παρ’ όλο που εγκατέλειψαν την περίπτωση του Αμπντουλάι Σισακό, αναμένεται να κλείσουν άμεσα παίκτη για να καλυφθεί το κενό στη μεσαία γραμμή.

Το «τριφύλλι» έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον του, καθώς η  Ζούλτε Βάρεγκεμ, είχε εξωπραγματικές οικονομικές απαιτήσεις για τον Γάλλο, αφού ήθελε να τον παραχωρήσει ως πώληση και όχι ως δανεικό που ήθελαν εξαρχής οι «πράσινοι».

Πάντως ο Μπόλονι έχει εισηγηθεί στη διοίκηση και τον Ντρεοσί ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποκτηθεί αμυντικός μέσος δίχως να είναι απόλυτα συμβατός με τα «θέλω» του και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι η απόκτηση κεντρικού χαφ θα κριθεί μέσα στο επόμενο τριήμερο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Στίβεν Μεντόζα, ο Παναθηναϊκός κυνηγάει να ρίξει τις απαιτήσεις της Αμιάν, η οποία ζητάει ένα ποσό κοντά στις 400 χιλ. ευρώ για την άμεση παραχώρηση του, παρότι σε έξι μήνες θα τον χάσει ως ελεύθερο, ενώ οφείλει και κάποια χρήματα συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή. 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής πάντως, έχει απορρίψει ορισμένες προτάσεις από την Τουρκία, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πιερ Ντρεοσί.