Αποχή στο πόλο – «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»

Οι παίχτες του Παναθηναϊκούαποφάσισαν ομόφωνα να απέχουν από τις προπονήσεις λόγω ου γεγονότος ότι παραμένουν απλήρωτοι.

Η ανακοίνωση τους:

«Σήμερα, 14 Νοεμβρίου 2016, αποφασίσαμε ομόφωνα να απέχουμε από τα καθήκοντα μας μέχρι να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις απέναντι μας, έχοντας εξαντλήσει κάθε σταγόνα της υπομονής μας.

Σε αυτό το σημείο είναι καλό να παραθέσουμε τα γεγονότα που μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τους παίχτες που στελέχωναν και πέρυσι την ομάδα να έχουν χρωστούμενα από 20%, μέχρι 40%, ανάλογα την συμφωνία του καθενός.

Τα χρωστούμενα αυτά θα έπρεπε να είχαν εξοφληθεί εντός του καλοκαιριού, όμως για να μην επιβαρυνθεί η αγωνιστική μας παρουσία από τυχόν ελλιπή προετοιμασία, αποφασίστηκε να ξεκινήσουμε κανονικά προπονήσεις, έχοντας λάβει και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι τα όποια χρέη θα έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 20 Οκτώβριου περίπου.

Ο Οκτώβριος μπήκε και μέχρι περίπου τα μέσα του μηνός, είχαν πληρωθεί μονό κάποια ποσά έναντι, για τα χρωστούμενα των παικτών, χωρίς όμως να υπάρχει εξόφληση.

Στο χρονικό εκείνο σημείο, υπήρχε μια ενημέρωση από πλευράς διοίκησης πως υπάρχουν δυσκολίες και πως πλέον δεν μπορεί να προβλεφτεί κάποιο χρονοδιάγραμμα, είτε για τις πληρωμές των περσινών οφειλομένων, είτε για τα  φετινά χρήματα.

Αποφασίσαμε, όλοι μαζί, να συνεχίσουμε κανονικά μέχρι και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πως είναι ένας αγώνας ειδικών συνθηκών, απέναντι στη φιναλίστ του Champions League και σε μια πολύ εχθρική έδρα. Ο αγώνας αυτός πέρασε και βλέποντας πως δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη, σήμερα πήραμε την απόφαση να απέχουμε έως ότου υπάρξει κάτι νεότερο.

Συνοψίζοντας, για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό σε όλους, μέχρι σήμερα, 14 Νοεμβρίου,  οι παίκτες που αγωνιστήκαν και πέρυσι στην ομάδα, ως προς την πλειοψηφία τους, έχουν ακόμα κάποια υπόλοιπα από τα περσινά τους ποσά και δεν έχουν λάβει χρήματα για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι καινούργιοι παίκτες δε, έχουν λάβει έναντι που δεν καλύπτουν το πόσο που αναλογεί σε δόση του ενός μηνός. Αυτά τα γεγονότα μας οδήγησαν στην σημερινή μας απόφαση.

Θέλουμε να τονίσουμε πως δεν στρεφόμαστε απέναντι σε κανέναν Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ούτε στην ΠΑΕ, ούτε στην ΚΑΕ.

Το μονό που θέλουμε να κάνουμε γνωστό είναι το πρόβλημα μας, και ότι κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια υπό τις χειρότερες των συνθηκών. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και εμείς χρειαζόμαστε βοήθεια».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...