«Αποχωρεί από την Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Μπράουν που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό»

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν αναμένεται να αποχωρήσει από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και τα Μέσα του Ισραήλ συνδέουν το όνομα του με ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του.

Τις τελευταίες ημέρες, η κατάσταση στην Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν είναι καλή και μάλιστα ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ εν όψει της τρέχουσας περιόδου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα ynet.co.il ο Τζέι Κόβαν Μπράουν και ο ΤαΣον Τόμας θα αποχωρήσουν άμεσα από τον ισραηλινό σύλλογο και θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώτος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του και μάλιστα ο Όντεντ Κάτας τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.