Απρόοπτο με Μπουζούκη!

  Ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο στη διάρκεια της προπόνησης την Τετάρτη στο Κορωπί και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό ενόψει Λαμίας.

  Με ένα απρόοπτο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το σαββατιάτικο ματς με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. 


  Ο Γιάννης Μπουζούκης δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα των συμπαικτών του, προκειμένου να πραγματοποιήσει θεραπεία. 

  Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό και ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο επικείμενο ματς των πράσινων, οι οποίοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Αλεξανδρόπουλος, Κότσαρη, καθώς επίσης και τους τιμωρημένους Σένκεφελντ, Γιόχανσον και Δώνη.

  Ατομικό πρόγραμμα έκανε επίσης ο Κολοβός, ενώ η προπόνηση διακόπηκε λίγο πριν το τέλος της από το χαλάζι που έπεφτε στο Κορωπί. 

  Αντιθέτως, στα πλάνα του προπονητή του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνεται μετά από αρκετό καιρό ο Γκίας Ζαχίντ που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και προπονείται κανονικά, καθώς επίσης και οι Κουρμπέλης και Πούγγουρας που εξέτισαν τις ποινές της τιμωρίας τους. 

  Πριν την προπόνηση τέλος, πραγματοποιήθηκε ομαδική φωτογράφιση ενόψει των Χριστουγέννων και ορισμένοι πράσινοι έδωσαν τις ευχές τους για τις γιορτές μπροστά στην κάμερα. 

  Πηγή: SDNA.gr