Για… τουρισμό στη Θεσσαλονίκη

    Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη για την 22η αγωνιστική της Super League. Θλιβεροί οι «πράσινοι» μετά το 25′, με ανύπαρτο πέναλτι το δεύτερο γκολ των «κιτρινόμαυρων».

    Η αναμέτρηση:

    Στο 13′ καταγράφηκε η πρώτη φάση στο ματς, με τον Μλαντένοβιτς να κάνει σέντρα-σουτ αλλά κανείς να μην βρίσκει τη μπάλα και ‘κείνη να καταλήγει άουτ. Στο 24ο λεπτό ο Τσέριν δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή των Θεσσαλονικιών, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία του Κουέστα. Η πρώτη μεγάλη φάση του Άρη ήρθε στο 32′, με τον Σαβέριο να πλασάρει και τον Λοντίγκιν να διώχνει σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα (38′) ο Ουναΐ πλάσαρε από ευνοϊκή θέση, ωστόσο ο Βέλεθ τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Το σκορ άνοιξε στο 43ο λεπτό, με τον Σαβέριο να συγκλίνει από τα αριστερά και μ΄ένα φαλτσαριστό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου Λοντίγκιν για το 1-0.

    Στο 50′ ο Άρης κέρδισε… ανύπαρκτο πέναλτι, με τον Μορόν να ευστοχεί και να βάζει μπροστά τον Άρη με 2-0. Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Κουέστα, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ του ματς.

    ΑΡΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης / 4-2-3-1): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Μεντίλ, Μόντσου, Σιφουέντες, Σπίκιτς (65’ Σίστο), Νταρίντα (90+3’ Κυριαζής), Σαβέριο (87’ Φετφατζίδης), Μορόν (90+3’ Σαμόρα).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρουί Βιτόρια / 4-2-3-1): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Ινγκασον, Πάλμερ-Μπράουν, Μλαντένοβιτς (83’ Μπακασέτας), Μαξίμοβιτς, Τσέριν (62’ Γερεμέγεφ), Τετέ (75’ Μαντσίνι), Ουναϊ, Τζούρισιτς (75’ Λημνιός), Ιωαννίδης. 

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια