Αρνητικά τα νέα της προσφυγής για τον Μπεργκ

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ήταν να απορρίψει την προσφυγή των «πρασίνων» για τη μείωση της ποινής του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Μάρκους Μπεργκ θα παραμείνει στην Αθήνα, διότι ως τιμωρημένος δε θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η προσφυγή του Παναθηναϊκού απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις για ποινές ποδοσφαιριστών που φτάνουν έως τις τέσσερις αγωνιστικές, ενώ αμετάβλητο έμεινε και το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Σουηδό επιθετικό.

Παράλληλα, απορρίφθηκε και η πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ όσον αφορά το ζήτημα της ποινής του 31χρονου φορ του Παναθηναϊκού.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »