Αρνήθηκαν το περιστατικό στην απολογία τους Ναζλίδης και Διούδης

Στον αθλητικό δικαστή της Super League απολογήθηκαν, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, ο Θωμάς Ναζλίδης και ο Σωκράτης Διούδης για το μεταξύ τους επεισόδιο μετά τη λήξη του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός.

Σήμερα(1/10) το πρωί κλήθηκαν να απολογηθούν οι δύο πρώην συμπαίκτες, με τις δύο πλευρές να αρνούνται ότι συνέβη το περιστατικό. «Ούτε ο ένας έκανε επίθεση, ούτε ο άλλος. Δεν υπήρξε συμβάν, ο Ναζλίδης προσπάθησε να τον απομακρύνει και να τον προστατεύσει. Είναι γνωστοί και πάρα πολύ καλοί φίλοι, ποτέ δεν τον έβρισε, ούτε κινήθηκε εναντίον του. Δεν υπήρξε περιστατικό» ανέφερε ο δικηγόρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης.

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βαγιάκος είπε: «Ο Διούδης είναι πρώην παίκτης του Άρη και ο Ναζλίδης τον γνώριζε. Του έβριζαν τη μάνα οι φίλαθλοι του Άρη κατά τη διάρκεια του αγώνα και το παράπονο του ήταν ότι η διοίκηση του Άρη δεν έκανε κάτι για να το σταματήσει. Του είπε “καλά δεν άκουγες ότι έβριζαν τη μάνα μου;».

Ως μάρτυρας του Παναθηναϊκού κατέθεσε ο Σπύρος Βλάχος, επιχειρησιακός διευθυντής των «πράσινων». «Ήμουν από πίσω από τον Διούδη όταν πλησίαζε τη φυσούνα κι εκεί ήταν ο Ναζλίδης. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, του είπε ότι του έβριζαν τη μάνα. Εγώ μπήκα στη μέση για να μη γίνει τίποτα με τους φιλάθλους που ήταν εκεί στη Θύρα. Ο παρατηρητής προφανώς άκουσε το διάλογο “τι μου λες εδώ μου βρίζουν τη μάνα” και το αντιλήφθηκε διαφορετικά. Δεν έγινε τίποτα» τόνισε.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, με τον Σωκράτη Διούδη και το Θωμά Ναζλίδη να κινδυνεύουν με τιμωρία δύο αγωνιστικών, κάτι που αν συμβεί θα θέσει τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού εκτός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.