Αρνήθηκε πρόταση δανεισμού του Καρλίτος ο Παναθηναϊκός!

  Πρόταση δανεισμού του Καρλίτος με ενοίκιο στον Παναθηναϊκό, από ομάδα της Κίνας που έχει ανοιχτή τη μεταγραφική περίοδο, απέρριψε το τριφύλλι επειδή ο Ισπανός θα έχανε την καλοκαιρινή προετοιμασία.

  Σε απόρριψη πρότασης δανεισμού του Καρλίτος, από ομάδα πρωταθλήματος που έχει ανοιχτή τη μεταγραφική περίοδο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι από την Κίνα, προέβη ο Παναθηναϊκός.

  Η πρόταση αυτή προέβλεπε ένα ποσό ως ενοίκιο στο τριφύλλι, αλλά απορρίφθηκε διότι ο παίκτης θα έχανε την προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς ο δανεισμός του θα έληγε στο τέλος του Αυγούστου.

  Αρνητικός ήταν εξάλλου και ο ίδιος ο Καρλίτος μια και επιθυμεί να συνεχίσει τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό για να είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το νέο αγωνιστικό περιβάλλον της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »