«Άρχισαν οι επαφές ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

  Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία επιμένει για τον Φώτη Ιωαννίδη και τονίζει πως έχουν αρχίσει ήδη οι διερευνητικές επαφές των δύο πλευρών.

  Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων με την εξαιρετική σεζόν που διανύει και ένα νέο δημοσίευμα της «A Bola» επιμένει για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τονίζοντας πως έχουν αρχίσει οι διερευνητικές επαφές.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

  «Ενώ το μέλλον του Γιόκερες διαδραματίζεται εντός (η τιμή του σκόρερ αυξάνεται με κάθε γκολ) και εκτός του γηπέδου (πολλοί ενδιαφερόμενοι σύλλογοι), η διοίκηση της Σπόρτινγκ είναι προσεκτική για το μέλλον και παρόλο που ελπίζει να συνεχίσει με τον Σουηδό για άλλη μια σεζόν -εξ ου και το σχέδιο για αύξηση μισθού και ρήτρα αποχώρησης-, ξέρει ότι το σενάριο αποχώρησης μπορεί να είναι πραγματικό. Ως εκ τούτου, υπάρχει ήδη μια λίστα με πιθανές ενισχύσεις, ο Έλληνας Φώτης Ιωαννίδης, 24 ετών, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή και γνωρίζει ότι οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει».

  «Προδομένος» από τη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός – Η κακή παράδοση

  «Με 20 γκολ και 8 ασίστ σε 35 αγώνες, ο Ιωαννίδης τα πάει υπέροχα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν/ Δυνατός, στα 1,87 μέτρα και τα 83 κιλά, ο Έλληνας διεθνής ξυπνά την επιθυμία και σε άλλα γεωγραφικά πλάτη, αλλά η Σπόρτινγκ τοποθετείται στην αγορά. Γνωρίζει ότι η ομάδα της Αθήνας θέλει 20 εκατ. ευρώ και πήρε αυτή την πληροφορία μετά από επαφές που έχει ήδη δημιουργήσει, κάτι που δείχνει ότι παίρνει προφυλάξεις. Η ενίσχυση της επίθεσης θα εξετάζεται πάντα, ακόμη και χωρίς να φύγει ο Γιόκερες, αλλά ο συγκεκριμένος ελληνικός στόχος εξαρτάται από την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια