Ασφυκτικό πρέσινγκ στην Μπενφίκα για Βλαχοδήμο

Ο Παναθηναϊκός παλεύει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όσα χρήματα μπορεί από πωλήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του, καθώς είναι μια λύση που θα του δώσει τη δυνατότητα να κερδίσει χρόνο και να λύσει ορισμένες εκκρεμότητες.

Ο χρόνος δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού και στο τριφύλλι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και τα λεφτά που πρέπει να δαπανηθούν δεν υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στα ταμεία της ομάδας. Ένας τρόπος, λοιπόν, για να μπει χρήμα στα ταμεία είναι και οι πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών όπως του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. Βέβαια η συγκεκριμένη μετεγγραφή ακόμα μόνο σίγουρη δεν είναι αλλά οι «πράσινοι» το προσπαθούν.

Αναλυτικότερα την τελευταία μέρα των μετεγγραφών του φετινού καλοκαιριού, η Μπενφίκα έδειξε ενδιαφέρον για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο αλλά τελικά δεν κατάφερε να προλάβει τον χρόνο και να τον αποκτήσει. Πλέον οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει» και μάλιστα οι «Αετοί» άρχισαν να τα… γυρίζουν για Βλαχοδήμο. Στο τριφύλλι όμως που η κατάσταση είναι δύσκολη και πρέπει να βρεθούν άμεσα χρήματα, προσπαθούν να πείσουν την Μπενφίκα και να κλείσει το deal για τον Βλαχοδήμο.

Ο Παναθηναϊκός, ποντάρει στο γεγονός ότι οι «Αετοί» είναι διατεθειμένοι να δώσουν έως και 2 εκ ευρώ για τον Βλαχοδήμο. Γεγονός που σημαίνει ότι αν το τριφύλλι λάβει αυτό το ποσό, τότε θα μπορέσει να καλύψει ορισμένες υποχρεώσεις του. Βέβαια ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς η Μπενφίκα γνωρίζει την οικονομική δυσκολία του Παναθηναϊκού και ότι ο σύλλογος ψάχνει εναγωνίως να βρει χρήματα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...