Ασημένιο μετάλλιο η Βόκολου στην Τοξοβολία

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες Τοξοβολίας, όπου έλαβε συμμετοχή ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Αρχικά  στο Ο.Α.Κ.Α. στον αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, Α΄ Αγωνιστικής κατηγορίας Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ελευθερία Βόκολου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Συνθέτου Τόξου Γυναικών με σκορ 650 (322+328).

Αντίστοιχα στο Ολυμπιακό τόξο Ανδρών ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος κατέλαβε την 10 θέση με ατομικό ρεκόρ 579 (298+281) ενώ ο Αποστόλης Αθανασίου την 24η θέση με 422 (213+209).

Στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι τοξότες του Παναθηναϊκού Α.Ο. πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις στον αναπτυξιακό αγώνα τοξοβολίας πεδίου, 7ο TFG Κένταυρος, που διοργάνωσε η  Ακαδημία Πέλοπος Πατρών σε συνεργασία με την ΕΟΤ, τον Σ.Σ. Βόλου και τον Δήμο Ζαγοράς Πηλίου. Ο Κυριάκος Κυριακόπουλος έχασε το μετάλλιο για ένα πόντο (234) και κατέλαβε την 4η θέση στο  Σύνθετο τόξο Ανδρών,  όπως και ο Σταύρος Μέντος στο Longbow Ανδρών.

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.