Ασημένιο μετάλλιο η Βόκολου

Οι τοξοβόλου του Παναθηναϊκού έλαβαν συμμετοχή σε δύο αγώνες Τοξοβολίας το διήμερο 12-13 Μαρτίου με την Ελευθερία Βόκολου να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο.

Στον αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, Α΄ Αγωνιστικής κατηγορίας Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στο Ο.Α.Κ.Α., η τοξοβόλος του Παναθηναϊκού Ελευθερία Βόκολου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Συνθέτου Τόξου Γυναικών με σκορ 650 (322+328).

Στο Ολυμπιακό τόξο Ανδρών, οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο Αποστόλης Αθανασίου κατέλαβαν την 10η και την 24η θέση με ρεκόρ 579 (298+281) και 422 (213+209) αντίστοιχα.

Στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου και κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες, οι τοξότες του Παναθηναϊκού Α.Ο. πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις στον αναπτυξιακό αγώνα τοξοβολίας πεδίου, 7ο TFG Κένταυρος, που διοργάνωσε η  Ακαδημία Πέλοπος Πατρών σε συνεργασία με την ΕΟΤ, τον Σ.Σ. Βόλου και τον Δήμο Ζαγοράς Πηλίου.

Ο Κυριάκος Κυριακόπουλος έχασε το μετάλλιο για ένα πόντο (234) και κατέλαβε την 4η θέση στο  Σύνθετο τόξο Ανδρών,  όπως και ο Σταύρος Μέντος στο Longbow Ανδρών.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...