Δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο γήπεδο να πάει νοσοκομείο ο Μολέδο!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο δεν υπήρχε ασθενοφόρο να διακομίσει τον Ροντρίγκο Μολέδο στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγκώνα.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό άμεσα καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν υπήρχε με ευθύνη τόσο των Κρητικών όσο και της διοργανώτριας αρχής στο γήπεδο το ασθενοφόρο, το οποίο και είχε αποχωρήσει νωρίτερα.

Τελικώς, το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο περίπου μισή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τον Μολέδο να πηγαίνει στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον γιατρό του τριφυλλιού, Μάνο Σάρρα.

Πηγή: SDNA.gr
Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...