Άσχημα τα νέα για τον Γκιστ!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζέιμς Γκιστ για 1,5 με 2 μήνες, καθώς ο Αμερικανός forward υπέστη απόσπαση προσαγωγού. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα μπει στο χειρουργείο ή αν θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Ο Τζέιμς Γκιστ μπορεί να γλύτωσε το κάταγμα και το πρωί τα νέα να ήταν ενθαρρυντικά, ωστόσο η πορεία δεν ήταν ανάλογη. Συγκεκριμένα όπως σας ενημερώσαμε ο Αμερικανός forward μεταφέρθηκε στο «Υγεία» για να κάνει την μαγνητική. Το πρόβλημα που έδειξε η εξέταση ήταν απόσπαση στον προσαγωγό και θα αφήσει τον Γκιστ για 1,5 με 2 μήνες εκτός δράσης. Τεράστιο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος πρέπει να αποφασίσει αν θα βάλει τον παίχτη του στο χειρουργείο ή αν θα ακολουθήσει συγκεκριμένη θεραπεία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ σήμερα (17/11) το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Μαδρίτη. Σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...