Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χάποελ Τελ αβίβ για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Οι «πράσινοι» πέτυχαν μία σπουδαία επικράτηση επί των Ισραηλινών, φτάνοντας σε ρεκόρ 11-6 και ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Παναθηναϊκός: Με Πελίστρι η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ!
Οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού
«Δείξαμε τη δύναμή μας απόψε. Ξεκίνησαμε καταπληκτικά με φοβερή άμυνα. Καταστρέψαμε το σύστημά τους αλλά στη δεύτερη περίοδο χάσαμε πολλά σουτ από τους PF μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ο Οσμάν ήταν εξαιρετικός, βάλαμε στο παιχνίδι τον Ναν, ο Σλούκας. Ο Γιουρτσεβέν έκανε πολύ καλή δουλειά και γενικά δείξαμε σήμερα τη δυναμική μας με τη συγκεκριμένη νίκη.
Ελπίζω να μην είναι τραυματίας. Δε συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση ο Ναν γιατί είχε θέμα με τον αστράγαλό του».
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Μάγκνουσον: «Ζήτησα από τον Παναθηναϊκό να αγωνιστώ για μία ή μισή σεζόν με μικρές απολαβές»
- Ενισχύεται το τμήμα φούτσαλ: Ανακοινώθηκε ο Ραμόν!
- Με πολλές απουσίες κόντρα στη Φερεντσβάρος
- Λούκας Τσάβες: Ο λόγος που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα
- Κάλεσμα της Θύρας 13 για τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ! (pic)








