Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Άρη στα ημιτελικά του Super Cup.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Πριν από το ματς το είπαμε στα αποδυτήρια το είπαμε ότι ακόμα κι αν δεν είμαστε έτοιμοι πρέπει να ελέγξουμε το ματς και να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό και να περιμένουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε.
Το κάναμε και ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή. Θέλαμε να κρατήσουμε τους βασικούς παίκτες στα 20-21 λεπτά και το καταφέραμε. Και τώρα περιμένουμε».
Εν συνεχεία, στη συνέντευξη τύπου ανέφερε:
Για το ματς με τους «κίτρινους»: «Δεν είναι πάντα εύκολο να παίζεις το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Δεν αρχίσαμε καλά, κάναμε αμυντικά λάθη. Όμως, στη συνέχεια, ο Καλαϊτζάκης μας έδωσε ενέργεια ερχόμενος στο παρκέ μαζί με τον Σλούκα. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα και πήραμε τον έλεγχο. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ. Δώσαμε λεπτά σε όλους τους παίκτες, προστατεύσαμε κάποιους παίκτες για τον τελικό. Νικήσαμε στον ημιτελικό, συγχαρητήρια στους παίκτες μου».
Για το αν θα έχει μεγαλύτερο ροτέισιον ο Παναθηναϊκός Aktor φέτος: «Βασικά, θα αλλάξουν πράγματα μέσα στη σεζόν. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Οι αλλαγές θα γίνουν με βάση τους τραυματισμούς, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την κατάσταση των γηγενών παικτών. Μέσα στα ματς, στην Euroleague, θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλους. Όμως, στη φιλοσοφία μου το βασικό είναι να κερδίζεις. Δεν με νοιάζει ποτέ ποιος παίζει πόσα λεπτά»
Για την εξάδα των ξένων στον τελικό: «Δεν νομίζω πως θα αλλάξουμε το πλάνο μας. Ο Λορένζο Μπράουν είναι τραυματίας αυτή την περίοδο, κρατήσαμε εκτός τον Τσεντί Οσμάν. Δεν υπάρχουν μυστικά, θα παίξουμε με το ίδιο ρόστερ. Δεν είχα δει τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, θα τον δω απόψε και θα τον αναλύσουμε. Είναι μια νέα, επιθετική ομάδα. Θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».
Για το πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Λορένζο Μπράουν: «Νομίζω πως στην πρεμιέρα της Euroleague όλοι θα είναι έτοιμοι, με εξαίρεση τον Αντετοκούνμπο. Πιστεύω πως ο Μπράουν θα είναι έτοιμος στον πρώτο αγώνα της Euroleague».
Για τον Ομέρ Γιούρτσεβεν: «Χρειάζεται χρόνο. Δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι, αλλά κατέβασε 11 ριμπαόυντ, είναι δυνατός σε αυτό το κομμάτι. Γενικά είναι δυνατός. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ, θα βοηθήσει και τον Λεσόρ σε αυτή τη θέση».
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Ενισχύεται το τμήμα φούτσαλ: Ανακοινώθηκε ο Ραμόν!
- Με πολλές απουσίες κόντρα στη Φερεντσβάρος
- Λούκας Τσάβες: Ο λόγος που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα
- Κάλεσμα της Θύρας 13 για τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ! (pic)
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Φερεντσβάρος








