Αθηναίου: «Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού»

  Ο πρώην «πράσινος», Γιάννης Αθηναίου έδωσε το δικό του μήνυμα για όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

  Ο Γιάννης Αθηναίου, που αγωνίζεται στο Περιστέρι υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη, έδωσε το δικό του μήνυμα για όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

  Αναλυτικά το blog του Έλληνα γκαρντ:

  «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου EuroLeague όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα, προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα και να αποκτήσουμε ομοιογένεια μετά τις αλλαγές που συνέβησαν στο αγωνιστικό κομμάτι.about:blank

  Πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε ομάδες του επιπέδου του Παναθηναϊκού.

  Γι’ αυτό απαιτείται συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο που είχαμε κερδίσει στο Super Cup.

  Υπάρχουν πολλές αλλαγές σε μας, όπως και στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα οι ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση σε σχέση με την αρχή της σεζόν.

  Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε σκληροί στην άμυνα για 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε με μυαλό να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.