Άτυχος και ισόπαλος

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας. Καλύτεροι οι «πράσινοι», στο… δοκάρι οι προσπάθειες τους.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ερμή Ζωγράφου. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας καθώς μετά από λάθος στην άμυνα δέχτηκε νωρίς το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν γήπεδο και πρωτοβουλία στον Παναθηναϊκό και προσπάθησαν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Ο τερματοφύλακας μας Παναγιώτης Μπάρδης κράτησε την εστία του με καλές αποκρούσεις ενώ έπιασε και δεκαμετρο πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο με έναν επιθετικό μονόλογο ο Παναθηναϊκός πίεσε και έκλεισε στην περιοχή του τον Ερμή. Μετά από δύο δοκάρια του Ντάρλα και πολλές χαμένες ευκαιρίες στο 14 λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ του Παούρη.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει το νικητήριο γκολ.