Αυτά ισχύουν με Ινσούα και Παναθηναϊκό

  Νέα δημοσιεύματα έχουν έρθει στο φως σχετικά με την υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό.

  Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα(18/3, ο Παναθηναϊκός έχει καταβάλλει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό μπακ με απολαβές 430.000 ευρώ, ωστόσο αυτό σήμερα διαψεύδεται.

  Όπως αναφέρει η «Πράσινη», η μοναδική πρόταση που έχει ρίξει στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός είναι αυτή που είχε γίνει πριν καιρό και άγγιζε τα 350.000 ευρώ ετησίως. Από τότε δεν έχει γίνει καμία άλλη πρόταση στον 28χρονο αριστερό οπισθοφύλακα.

  Πάντως, είναι πολύ πιθανό το «τριφύλλι» να κάνει βελτιωμένη πρόταση στον Ινσούα, αλλά για την ώρα δεν έχει συμβεί και πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθεί όσο υπάρχει η πανδημία.

  Επίσης, ο Αργεντινός δεν έχει βρει ακόμη ομάδα που να του προσφέρει 700.000 ευρώ ετησίως, ποσό που αξιώνει ο ίδιος.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »