«Αυτοί θα πρέπει να είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά»

  Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι στόχοι του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά θα πρέπει να είναι να «μπει» στους ομίλους μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να αντιμετωπίσει τους ανταγωνιστές του εντός συνόρων.

  Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα της«LiveSport»:

  «Είτε φύγει είτε μείνει τελικά ο Κουρμπέλης, το θέμα για τον Παναθηναϊκό είναι να βρει καλύτερους αντικαταστάτες από εκείνους που θα αποχωρήσουν. Καλύτερους, όχι ισάξιους. Για να μπορέσει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε και να ανέβει έστω ένα σκαλί παραπάνω χρειάζεται ποιοτικά άλματα σε όλα τα επίπεδα.

  Ο στόχος θα πρέπει να είναι διπλός. Αφενός να βγει με όσο το δυνατόν σοβαρότερες υποθέσεις στην Ευρώπη για να περάσει στους ομίλους κάποιας από τις τρεις διοργανώσεις. Αφετέρου να καταφέρει να αντιμετωπίσει, για δεύτερη στη συνέχεια χρονιά, με επιτυχία τον εσωτερικό ανταγωνισμό… 

  Ο Γιοβάνοβιτς έχει τα εργαλεία για να το προβλέψει και να το σχεδιάσει. Απολαμβάνει επίσης της καθολικής εμπιστοσύνης του κλαμπ, που σημαίνει ότι όσα προτείνει, λογικά θα γίνουν. Πάνω του ακουμπάει πλέον όλο το «σύστημα» και αυτό αποτελεί επιπλέον βάρος στην όλη προσπάθεια. Από μια μεριά είναι ίσως καλύτερο για τη φετινή συνέχεια το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν τερμάτισε πρώτος, καθώς φανερά δεν το άξιζε.

  Υπάρχει και το ακόμη σημαντικότερο ερώτημα: πόσο καλύτερη θέλει -σκέφτεται- σκοπεύει να κάνει την ομάδα ο Αλαφούζος. Σε τι προδιαγραφές την ονειρεύεται από ω και πέρα. Αυτό είναι το σημαντικότερο και όχι τα πρόσωπα που θα μείνουν ή θα φύγουν, καθώς προέχει η συνολική αναβάθμιση, χωρίς να χαλάσει η σημερινή αποδεδειγμένα καλή χημεία. Και φυσικά, τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου από μόνα τους δεν λένε τίποτα, αν δεν αξιοποιηθούν σωστά».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια