Αυγενάκης: «Ενδιαφέρουσα η πρόταση για παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα»!

  Για την πρόταση για παρουσία μειωμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα από την νέα σεζόν μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

  Ο υφυπουργός αθλητισμού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104.6» και αναφέρθηκε στην πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία μειωμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα, τις εκλογές της ΕΠΟ και όχι μόνο.

  Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε:

  Για την πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία 20% του προβλεπόμενου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα: «Βλέπω την πρόταση αυτή με καλό μάτι. Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε από τη επόμενη σεζόν, από το Σεπτέμβριο, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να έχουμε πισωγυρίσματα»

  Για την επανεκκίνηση της Super League την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου: «Τον πρώτο λόγο τον έχουν τα στελέχη της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου αθλητισμού και οι εμπειρογνώμονες του υπουργείου υγείας. Όλα φαίνεται ότι εξελίσσονται κατά γράμμα».

  Για την υιοθέτηση του γερμανικού πρωτοκόλλου: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο. Οι καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλα κράτη, όπως στη Γερμανία, τα ενσωματώνουμε στο δικό μας πρόγραμμα. Δεν υπάρχει το τέλειο, το ιδανικό και εκείνοι παλεύουν απέναντι στον αόρατο εχθρό και εμείς το ίδιο κάνουμε».

  Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν λόγω της μετάθεσης της ημερομηνίας εκλογών της ΕΠΟ, αλλά και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό: «Προκαλούν σε κάποιους αντιδράσεις, ναι το βλέπω, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τους κανόνες που οι UEFA και FIFA έχουν θέσει. Λόγω του κορωνοϊού δεν ήταν έτοιμες οι UEFA και FIFA να καταθέσουν τον οδικό χάρτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα η απόφαση κεντρικά, κυβερνητικά είναι οι εκλογές των ομοσπονδιών, ολυμπιακών και μη, να γίνουν το φθινόπωρο. Από σήμερα ανοίγουμε την πλατφόρμα, που το κάθε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο μπορεί να εγγραφεί απευθείας. Πρόκειται για την πρώτη καταγραφή του κάθε ερασιτεχνικού σωματείου σε όλα τα αθλήματα πανελλαδικά. Αυτό το μητρώο θα είναι προσβάσιμο προς όλους».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »