Μπέικον: «Αν εμφανιστούμε σκληροί θα είμαστε καλά»

Ο Ντουέιν Μπέικον σε δηλώσεις στάθηκε στους τομείς που θα πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Μπασκόνια: «Δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη. Όσο είμαι στην ομάδα και στο παιχνίδι με την Παρτιζάν μας κόστισαν τα πολλά λάθη. Και όταν τα σταματήσαμε να κάνουμε λάθη επιστρέψαμε σιγά-σιγά στο παιχνίδι, αλλά χάσαμε με δύο πόντους. Αν όμως εμφανιστούμε σκληροί, όπως πρέπει να είμαστε και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και δείξουμε αυτή την επιθετικότητα που είχαμε στο προηγούμενο ματς κόντρα στην Παρτιζάν, θα είμαστε καλά. Προσωπικά για μένα θα είναι καλύτερο ματς. Έχω πλέον δουλέψει με τους συμπαίκτες μου και νομίζω ότι θα είναι μία ευκαιρία για μένα να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Για το ότι η Μπασκόνια είναι πρώτη στους πόντους στην Euroleague: «Είναι πρώτοι στους πόντους στην Euroleague, κάτι που σημαίνει πως σουτάρουν καλά. Σουτάρουν με πάνω από 40% στο τρίποντο, οπότε θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να τους αναγκάσουμε να πάνε κοντά στο καλάθι. Θα πρέπει να είμαστε καλοί στο ένας εναντίον ενός, με παίκτες όπως ο Μάρκους Χάουαρντ και να τα δώσουμε όλα στην ομαδική άμυνα, ώστε να τους σταματήσουμε».

Για το πως νιώθει να παίζει στο ΟΑΚΑ: «Λατρεύω να παίζω στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουλτούρα και για μένα το να είμαι εδώ για το υπόλοιπο της σεζόν και την επόμενη είναι κάτι εντυπωσιακό. Να δείξω τι μπορώ να κάνω».