Σένκεφελντ: «Η προσοχή μας είναι στο ντέρμπι – Δεν υπάρχουν λόγια για τον κόσμο»

Οι δηλώσεις του Μπαρτ Σένκεφελντ στο «Sport-fm.gr» αναφορικά με το ντέρμπι «αιωνίων» στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Βόλου: «Δεν αρχίσαμε τόσο καλά, αλλά μετά το πρώτο 15λεπτο ελέγξαμε τον ρυθμό και τον φέραμε στα μέτρα μας. Κάναμε ευκαιρίες και στη συνέχεια ο Παλάσιος έβαλε δύο ωραία γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ξανά τον έλεγχο βάλαμε και άλλα γκολ και φτάσαμε σε αυτό που θέλαμε».

Για το ρεκόρ του Παναθηναϊκού με το 10/10 και το μυστικό αυτής της ομάδας: «Πρώτα απ’ όλα θεωρώ ότι όλα τα παιδιά είμαστε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ σημαντικό και δεν είναι τόσο εύκολο να έχεις ποδοσφαιριστές που δουλεύουν ο ένας για τον άλλον και συνολικά για την ομάδα. Αυτό το παιχνίδι και τη νίκη θέλαμε να το αφιερώσουμε στον Αϊτόρ, τον Τρουιγιέ και τον Φρόκου».

Για τον κόσμο: «Τι να πω για αυτό! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που γίνεται από τον κόσμο. Δεν μπορώ να περιγράψω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Ήρθαμε στον Βόλο και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον λέγοντας ”τι γίνεται, παίζουμε εκτός έδρας και έχουμε τέτοια υποστήριξη”. Αυτό που θα πω είναι ότι αυτή η ομάδα είναι διαφορετική από τις άλλες».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά και πολύ όμορφα, αλλά εμείς για να διατηρήσουμε αυτό που έχουμε πρέπει να δουλεύουμε όλο και περισσότερο. Όπως λέω πάντα το να φτάσεις κάπου είναι πιο εύκολο από το να μείνεις εκεί. Όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε μέρα είναι διαφορετική και πλέον η προσοχή μας είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».