Μπαρτζώκας: «Ο Πετρούσεφ έπαιξε χάλια στους τελικούς» – Η απάντηση του Ραζνάτοβιτς!

    Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του «Sport24.gr» και – μεταξύ άλλων – μίλησε για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, τονίζοντας πως στους περσινούς τελικούς έπαιξε χάλια και η εικόνα του ήταν απαξιωτική, μετά την μεταγραφή του Βεζένκοφ. Ο μάνατζερ του αθλητή, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, απάντησε άμεσα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

    Όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός για τον Σέρβο αθλητή:

    «Ο Πετρούσεφ ανήκει σε αυτούς που δεν θέλουν να είναι στον Ολυμπιακό. Είναι τρομερά ταλαντούχος παίκτης, μπορεί να παίξει και στο τέσσερα και στο πέντε και να ανοίξει το γήπεδο με το σουτ του, είναι καλός στο ριμπάουντ, είναι καλός στο τρανζίσιον, μπορεί να παίξει και πλάτη.

    Ήρθε πέρυσι στα μέσα της χρονιάς φοβερά απογοητευμένος, γιατί δεν είχε ρόλο στην Αμερική, σε κακή σωματική κατάσταση. Του πήρε ένα δίμηνο, όπου έπεσαν όλοι πάνω του, ατομικοί προπονητές, ομαδικοί, γυμναστές, βάρη, φυσιοκοθεραπευτές. Ήρθε σε καλή κατάσταση, κάποια στιγμή έδειξε δείγματα του ταλέντου του, γιατί το ταλέντο που βλέπεις είναι ένα άλογο που βλέπεις να τρέχει μέσα στο γήπεδο.

    Στους τελικούς έπαιξε χάλια. Όταν χτύπησε ο Φαλ ήταν σαν να έχει σβήσει η χρονιά για αυτόν. Και την επόμενη χρονιά, επειδή είχαμε πάρει τον Βεζένκοφ, είχε μια συμπεριφορά πλήρως απαξιωτική απέναντι στην ομάδα. Δεν άκουγε κανέναν, άρχισε να κοιτάζει αλλού, να περπατάει στο γήπεδο, με τον τρόπο του ήθελε να μας δείξει ότι ήθελε να φύγει.

    Οπότε αυτό δεν μπορούσε να είναι ανεκτό. Κάποιος πρέπει να θέλει να είναι εδώ για να δείξει και το ταλέντο του. Ο Φίλιπ θελε να πάει εκεί, βέβαια η ιστορία έχει δείξει ότι κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα.

    Όχι, εγώ δε θα κάνω άλλη κουβέντα μαζί του. Αυτός πρέπει να δείξει ότι θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, αυτός είναι κανόνας. Στην ομάδα μας θα είναι όσοι θέλουν να είναι».

    Η απάντηση του Ραζνάτοβιτς:

    «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να φρεσκάρεις τη μνήμη ανθρώπων που ξεχνούν από το να καλέσεις τους αριθμούς να σε βοηθήσουν. Αυτό είναι το boxscore από τον τελικό του ελληνικού Super Cup 2024, όταν ο Πετρούσεφ έπαιξε εξαιρετικά με τον Βεζένκοφ, χωρίς να κοιτάζει απ’ έξω και πήρε το τρόπαιο».

    «Επιπλέον βοήθεια. Ο Φίλιπ Πετρούσεφ στους ελληνικούς τελικούς 2024: 5 ματς, 58 λεπτά ή 11,6 λεπτά ανά αγώνα, 39 πόντοι ή 7,8 πόντοι ανά παιχνίδι. Πολύ μακριά από το “χάλια”».

    «Αυτή η διευκρίνιση ήταν πραγματικά απαραίτητη, γιατί ο Φίλιπ Πετρούσεφ ένιωσε ειλικρινά επηρεασμένος από την εσφαλμένη δήλωση για τη συμπεριφορά του και τη σχέση του, παίζοντας για τον Ολυμπιακό».

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια