«Μπάσιμο» Γιάννη Βαρδινόγιαννη στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι έτοιμη να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ.

Είδηση που αναμένεται να προκαλέσει… πανικό στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη επιστρέφει στο προσκήνιο!

Το «τριφύλλι» φέτος πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του, τερματίζοντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα. Το μπάτζετ του «εξάστερου» βασίστηκε στην λογικά έσοδα-έξοδα, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να μην ενισχύσει οικονομικά το τμήμα και να βάλει πωλητήριο στην ΚΑΕ.

Οι μήνες πέρασαν και το όποιο επενδυτικό ενδιαφέρον δεν προχώρησε, μέχρι και το τέλος του Μαρτίου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο γνωστός σε όλους ως «Τζίγγερ», διαπραγματεύτηκε την αγορά της ΚΑΕ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος στην αρχή ζητούσε 25 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση των μετοχών.

Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, επιτεύχθηκε η συμφωνία κοντά στα 18.000.000 ευρώ. Σημαντικό παράγοντα στην κίνηση του Γ.Β, διαδραμάτισε το ΟΑΚΑ, καθώς ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το Ολυμπιακό ακίνητο για 49 χρόνια και παράλληλα θα εκμεταλλευτεί τις εμπορικές του χρήσεις. Μοναδικό ερωτηματικό στα διοικητικά του «τριφυλλιού» αποτελεί πλέον μία ενδεχόμενη αναζήτηση συμπαικτών από τον «Τζίγγερ», χωρίς ωστόσο να έχει δείξει ακόμη τις προθέσεις του σ’ αυτό το θέμα.

Στα αγωνιστικά, φέτος αναμένεται να γίνουν ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις το πρωτάθλημα ενώ από την νέα σεζόν, η ΚΑΕ θα αλλάξει τροχιά και θα επιστρέψει στην γνώριμη θέση της, στην κορυφή της Ευρώπης.

Και επειδή ο μήνας άλλαξε, να σας ευχηθούμε καλό μήνα! Καλή πρωταπριλιά!